Storstryk i hemmapremiär

Gårdagens match mot Kinnahults IF blev ingen rolig historia för hemmalaget. Förlust med tennissiffrorna 1-6 trots att man långa stunder spelade jämnt ute på plan.

Skillnaden mellan lagen var tydlig när spelet närmade sig respektive mål. Högvadskillarna var givmilda framför eget mål och uddlösa framför motståndarnas mål.

Matchen hann knappt att starta innan en HBK-försvarare gick för bryskt fram i eget straffområde. Den efterföljande straffen förvaltades väl. Resterande tid av första halvlek var spelet jämnt fördelat, och under vissa stunder var våra killar väl så bra som gästerna. Några klara målchanser skapades dock inte och halvtidsresultatet blev 0-1.

2:a halvlek startades ungefär som den första. Kinnahult fick en frispark strax utanför straffområdet som resulterade i 0-2. Kinnahult gör ytterligare ett mål innan vi till slut lyckas göra årets första mål. Det var Ludvig Ljungqvist som sköt ett snyggt skott utifrån som seglade in bakom gästernas keeper. Lyckan blev kortvarig för i anfallet efter gör gästernas Tobias Johansson sitt och lagets fjärde mål och matchen var körd. Gästerna gör sedan ytterligare 2 mål innan slutsignalen.

Gösvin skall ju delas ut men denna gången var det svårt. Tycker att det inte var något fel på kämpaglöden men ingen utmärkte sig mer än någon annan. Det får bli så här:

3   Oliver Johnsson

2   Emil Odqvist