Högvad-Äspered

Matchen börjar med avvaktande spel från båda lagen och ingen vill släppa till något onödigt i början. Efter en stund skapar Högvad någon halvchans och det börjar se bra ut.

20 minuter in i matchen slår bortalaget en passning från egen planhalva  som skär genom hela Högvads lag fram till en fri spelare som rullar in ledningsmålet. Trots detta jobbar killarna på bra och en del chanser skapas men 0-1 står sig till paus.

Hemmakillarna börjar andra halvlek på ett ganska bra sätt och en del chanser skapas. Bortalaget skapar inte lika många men är tyvärr bättre på att avsluta. Efter en kommunikationsmiss i försvarsarbetet tar gästerna ledningen med 2-0. Strax därefter reducerar vi genom Micke Svensson som snor bollen i gästernas straffområde och rullar in bollen vid bortre stolpen.

En hel del chanser skapas åt båda håll och tyvärr är det Äspered som gör nästa mål efter en målvaktsretur. Lite senare utökas bortaledningen till 4-1 genom mål efter hörna, lite för enkelt kan tyckas.

Med ca 5 minuter kvar av matchen reducerar Högvad återigen genom Namat som stöter en målvaktsretur från nära håll. Matchen slutar med vinst för Äspered med 4-2.

Gösvin enl:

3 Mikael Svensson – mycket aktiv matchen igenom och skapar många målchanser.

2 Oliver Johnsson – Bra arbetsinsats och många vunna närkamper.

1 Erik Liljekvist – Lurig i sitt spel från kanten