Godkänd insats

Först skall vi dela ut gösvinen från förra veckans match mot Örby där slutresultatet blev 2-2. Jag kunde inte närvara och p g a tidsbrist har det inte blivit något referat.

3 Andreas Bengtsson

2 Filip Jakobsson

1 Filip Björendahl

Nu till gårdagens match.

I strålande solsken möttes  Högvad och Mariedal på Hallevis gröna matta. Gästerna inledde i ett högt tempo och ganska tidigt tog de ledningen. Ett inspel från kanten förpassades i mål.

Killarna i hemmalaget repade mod och tog sig in i matchen på ett bra sätt. Spelet var jämnt fördelat och chanser skapades åt båda håll. Efter ett visst tryck mot gästernas mål kunde Filip Björendahl snappa upp bollen i straffområdet och trycka in kvitteringen. 1-1 stod sig halvleken ut.

I andra halvlek ökade gästerna tempot ytterligare och våra killar fick det svårt. De blå/vita killarna hade ett markant spelövertag större delen av halvleken och det gav också utdelning. Ledningsmålet gjordes i mitten av halvleken. När våra killar försökte lyfta upp spelet gjordes ytterligare 2 mål och slutresultatet skrevs 1-4.

Det fanns perioder i matchen som Högvad spelar bra och kan man bygga vidare på det så kommer poängskörden att öka. Förhoppningsvis redan på fredag då vi möter TÄFF på bortaplan.

Gösvin enl. följande:

3 Oliver Johnsson